Επισκευή Οδοντιατρικού Εξοπλισμού και Ανταλλακτικά - BiodentalPlus

Μετάβαση στο περιεχόμενο
Υποστήριξη
Επισκευή Οδοντιατρικού Εξοπλισμού και Ανταλλακτικά!
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  • Η BiodentalPlus προσφέρει πλήρη τεχνική εξυπηρέτηση και ανταλλακτικά για όλο τον οδοντιατρικό εξοπλισμό σας, από αεροσυμπιεστές, αποστειρωτές και χειρολαβές έως συσκευές ψηφιακής ακτινογραφίας, αποτρύγωσης, φωτοπολυμεριστικά και συστήματα κενού.

  • Οι επί δεκαετίες εμπειρία μας στην υπηρεσία της οδοντιατρικής, μας επιτρέπει να διαγνώσουμε με ακρίβεια τα προβλήματα και να εντοπίσουμε τα τμήματα οδοντιατρικού εξοπλισμού που χρειάζονται επισκευή.

  • Έχουμε ένα μεγάλο απόθεμα των περισσοτέρων εξαρτημάτων εξοπλισμού από διάφορους μεγάλους κατασκευαστές και οι τεχνικοί μας είναι εκπαιδευμένοι από τους κατασκευαστές αυτούς για να εξασφαλίζουν ότι κάθε επισκευή ή αντικατάσταση ανταλλακτικών είναι γρήγορη, προσιτή και εκτελείται σωστά την πρώτη φορά.

  • Έχετε κάποια μη λειτουργική μονάδα η οποία όμως είναι πολύ απαραίτητη για να βρίσκεται εκτός λειτουργίας? Η BiodentalPlus προστατεύει την ομαλή λειτουργία του οδοντιατρίου σας καθώς μπορεί να καλύψει την ανάγκη σας με μηχάνημα προσωρινής χρήσης ή κάποιου ενοικιαζόμενου.

  • Για τους ειδικούς της BiodentalPlus, καμία ανησυχία σχετικά με τον εξοπλισμό δεν είναι πέρα ​​από την τεχνογνωσία μας. Επικοινωνήστε μαζί μας ή υποβάλετε μια ερώτηση μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα τμήματα οδοντιατρικών μηχανημάτων και τις υπηρεσίες επισκευής που παρέχουμε.

Εγγραφή στο Newsletter μας

© 2017 Created by fmitsios with WebSite X5 v13
Κεντρική Διεύθυνση:
Λεωφόρος Μεσογείων 83
ΤΚ 11526, Αθήνα
(έναντι πάρκου Αστυνομίας)

Παράρτημα:
Νέος Ερινεός, Καμάρες
ΤΚ 25100, Αίγιο
Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
Σάββατο κλειστά
Επικοινωνία : 2107799628
Επικοινωνία : 6978383171
Διεύθυνση Email : tzagarakis@msn.com
Επιστροφή στο περιεχόμενο